ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θετική σας ανταπόκριση στη δράση του Συνδέσμου το 2017 αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για τις προσπάθειες που καταβάλλονται. Να αναφέρουμε ότι κατά το τρέχον έτος οι ανανεώσεις συνδρομών όπως και οι εγγραφές νέων μελών έχουν αυξηθεί. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες μας για την εκπλήρωση των στόχων του Συνδέσμου!

Με ανανεωμένο ενθουσιασμό και δέσμευση για το φθινόπωρο και χειμώνα, προγραμματίζονται νέες δράσεις από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ), τους Κλάδους  Σχολικής Ψυχολογίας, Κλινικής Ψυχολογίας & Ψυχολογίας Υγείας καθώς και την Επιτροπή Φοιτητών. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της έμπρακτης στήριξης σας σε αυτήν την προσπάθεια.

Μετά από απόφαση του ΔΣ στην συνεδρία του με ημερομηνία 4/9/17, οι πληρωμές τελών για σκοπούς ανανέωσης συνδρομής για το 2017 ή εγγραφής νέου μέλους που θα γίνουν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2017, η συνδρομή θα ισχύει και για ολόκληρο το 2018. Παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας για τις σχετικές πληροφορίες: http://cypsa.org.cy/association/members/

Εκ μέρους του ΔΣ